Groupage service

Wij nemen uw zending graag voor u mee!

Van envelop tot pakket van pakket tot pallet wij nemen het graag voor u mee! Met dagelijkse nationale maar ook internationale routes kunnen we vaak een passende interessant oplossing bieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf neem direct vrijblijvend contact met ons op!

We zitten bijna dagelijks in de grote steden van Nederland zoals Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar en Groningen. Maar ook internationaal zijn wij wekelijks in België, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en ook regelmatig richting Tsjechië, Spanje, Londen en Italië.

Het komt regelmatig voor dat we half leeg of helemaal leeg heen of terug rijden en dat kan u een voordelig transport opleveren!

Bel of mail ons!

Lage kosten

Met oog op het milieu en om de kosten te drukken proberen wij zo efficiënt mogelijk te werken. Wij werken daarom nauw samen met verschillende transportbedrijven koeriers en zzp’ers.

Heeft uw zending geen haast en wilt u de kosten van de zending laag houden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Neem contact op!