Offerte aanvragen

De Service Koerier - Transport Spoedritten Groupage - Logo

Groupage

Wij nemen uw zending graag voor uw mee!
Groupage betekent dat er meerdere kleinere pakketten worden getransporteerd en als één grote lading worden verzonden. Van envelop tot pakket tot pallet. Wij nemen het graag voor u mee! Met dagelijkse nationale maar ook internationale routes kunnen we vaak een passende interessante oplossing bieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

We zitten bijna dagelijks in de grote steden van Nederland zoals Eindhoven, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar en Groningen. Maar ook internationaal zijn wij wekelijks in België, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en ook regelmatig rijden wij naar Tsjechië, Spanje, Londen en Italië.

Het komt regelmatig voor dat we half leeg of helemaal leeg heen of terug rijden en dat kan u een voordelig transport opleveren!

Lage kosten

Met oog op het milieu en om de kosten te drukken proberen wij zo efficiënt mogelijk te werken. Wij werken daarom nauw samen met verschillenden transportbedrijven, koeriers en zzp’ers.

Heeft uw zending geen haast en wilt u de kosten van uw zending laag houden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

DE SERVICE KOERIER

Whatever it takes, we'll get there!