Transportservice

Whatever it takes, we'll get there!

24 uur per dag, 7 dagen per week binnen een uur bij u op locatie in de regio Eindhoven. Dit is geen schatting, maar een service die De Service Koerier garandeert.

Wij kunnen uw pakket direct dezelfde dag door heel Nederland en vaak zelfs ook internationaal uitleveren. Heeft u specifieke wensen of vergt uw zending extra aandacht ook hier hebben wij altijd een passende oplossing voor. Dat valt onder de service van De Service Koerier!

Pakket aanmelden!

Koeriersdienst

Oa. regio Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Helmond, Best, Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel en Uden!

Is uw zending breekbaar of heeft deze geen standaard afmetingen en moet deze dezelfde dag nog op locatie liggen? Wij hanteren alle zendingen met de grootste zorg en aandacht. Daarvoor bent u bij De Service Koerier aan het juiste adres!

Met de uiterste zorg en aandacht wordt uw pakket of zending door onze bezorger van De Service Koerier afgeleverd bij het door u opgegeven adres. Elk uur een update of live locatie ontvangen? Ook dat valt onder de service van De Service Koerier!

Offerte aanvragen!

Pakketdienst

Heeft u een pakket, pallet of mini pallet wat geen spoed betreft? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres hij De Service Koerier. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en hebben vele groepage mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Online zelf aanmelden behoort tot de mogelijkheden evenals de zendingen op laten halen door onze koerier maar ook zelf afgeven bij ons depot in Best Helmond of Vught is mogelijk.

Ook hebben we sinds kort een aparte afdeling voor zendingen met bijzondere afmetingen. Dat zijn wat we in vakjargon noemen ugli zendingen. Klik hier voor meer informatie omtrent Ugli zendingen.

Contact opnemen!