Offerte aanvragen

De Service Koerier - Transport Spoedritten Groupage - Logo

Transportservice

24 uur per dag, 7 dagen per week binnen een uur bij u op locatie in de regio Eindhoven. Dit is geen schatting, maar een service die De Service Koerier garandeert. Wij kunnen uw pakket direct dezelfde dag door heel Nederland en vaak zelfs ook internationaal uitleveren. Heeft u specifieke wensen of vergt uw zending extra aandacht, ook hier hebben wij altijd een passende oplossing voor. Dat valt onder de transportservice van De Service Koerier.

Koeriersdienst

Is uw zending breekbaar, heeft deze geen standaard afmetingen en moet het dezelfde dag nog op locatie liggen? Wij hanteren alle zendingen met de grootste zorg en aandacht. Daarvoor bent u bij De Service Koerier aan het juiste adres!

Met de uiterste zorg en aandacht wordt uw pakket of zending door onze bezorger van De Service Koerier afgeleverd bij het door u opgegeven adres. Elk uur een update of live locatie ontvangen? Ook dat valt onder de service van De Service Koerier.

Pakketdienst

Heeft u een pakket, pallet of mini pallet wat geen spoed betreft? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij De Service Koerier. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en hebben vele groupage mogelijkheden.

Online een pakket aanmelden behoort tot de mogelijkheden, evenals de zendingen op laten halen door onze koerier. Een pakket zelf afgeven bij ons depot in Best, Helmond of Vught is ook mogelijk.

De Service Koerier heeft ook een aparte afdeling voor zendingen met bijzondere afmetingen. Dat zijn wat we in vakjargon noemen ugli zendingen.

De Service Koerier

oa. voor de regio